Ernani Carboxy Therapie

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid.

Carboxytherapie is een vorm van zuurstoftherapie waarbij er via de huid koolstofdioxide (Co2) wordt toegediend. Deze zuurstof activeert de celstofwisseling en verbeterd het energieniveau (ATP) in onze cellen.  De doorbloeding wordt verbeterd, zorgt voor collageen aanmaak en een verbetering van het huidvolume.

Deze verjongingsmethode is populair bij klanten die de effecten van veroudering willen tegengaan, striae willen verminderen, de effecten van liposuctie willen versterken en/of cellulitis willen behandelen.

De Carboxy Therapie wordt gebruikt om onderkin, nek, decolleté en de slappe huid van de buik, armen en binnenkant van de dijen te behandelen.
In het gezicht de frons rimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, rimpels verzachten. 

De huid ziet er gelijk na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. 

                            Dit is het resultaat van 1 behandeling

Prijs: v.a. €84,95

Voor wie is deCO2 behandeling geschikt

  • iedereen die huidversteviging wil
  • voor een slappe kaaklijn
  • voor fijne lijntjes en rimpels
  • voor een egalere huid
  • voor de acne huid
  • voor een fijnere structuur van de huid

Toepassing

Non-invasive Carboxy-Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een carboxy-gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het specifieke materiaal van het activerend masker ontstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen.

Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt: het Bohr effect. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd. Carboxy therapie zorgt voor zuurstof van binnenuit.

  • Carboxy-Therapie is volledig veilig en pijnloos en er zijn geen allergische of negatieve reacties
  • Carboxy-Therapie stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine

De Carboxy Therapie Behandeling in het kort

Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig.

De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief.

Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg. Carboxy therapie kan worden gecombineerd met een aantal andere technieken (Green peel of pink shooter