Aloë Vera Treatment

 

Deze Aloë Vera behandeling is geschikt voor meerdere huidproblemen zoals: anti-aging, rosacea, roodheid, exceem, ontstekingen en onzuiverheden en verfijnt de poriën. Naast  Aloë Vera zitten in de producten granaatappel, olijf, druif, hyaluronzuur van fijn moleculair gewicht, vitamine A E B H K en de magnesium doen hun werking. Hierdoor wordt de huid gevoed tot in de diepere huidlaag.
Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en zowel voor mannen als vrouwen.

Wat kunt je in deze behandeling verwachten;
* Oppervlakte reiniging

* Diepte reiniging

* Onzuiverheden verwijderen

* Gezichtsmassage 

* Vliesmasker
* Oogcreme, serum en gezichtscreme.


€ 74,00

 

Aloë Vera Treatment met cupping - gezichtsmassage

De Aloë Vera behandeling kun je uitbreiden met cupping - gezichtsmassage.
Met deze cuppings - gezichtsmassage stimuleer je de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. Tevens worden de bindweefselcellen gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit zorgt voor stevigheid en elasticiteit in de huid. Ook ontgift de behandeling de huid.
En dat niet alleen, deze massage verwijdert je dode huidcellen, zodat je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor zal je huid zich verstevigen en zal je teint in een gezonde blos veranderen. De cuppings -  gezichtsmassage van het gezicht reinigt poriën en verwijdert overtollig talg en vuil. Door met olie te masseren gaat principe van "vet lost vet" op in. Ook de opname van je verzorgingsproducten wordt hierdoor gestimuleerd omdat bij deze massage de poriën gereinigd worden en ze na de massage even open blijven staan. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren na de cupping -  gezichtsmassage.

Contra-indicaties:
1. Zwangerschap
2. Eczeem
3. Verse littekens
4. Open wonden / geschaafde huid
5. Verbrande huid
6. Couperose
7. Actieve acne
8. Actieve rosacea
9. Vaatproblematiek
10. Te hoge of lage bloeddruk
11. Kanker hebben of hebben gehad het afgelopen half jaar
12. Bloedverdunners
13. Antibiotica
14. Hartproblemen
15. Spataderen
16. Diabetes
17. Bloedstolsels / trombose
18. Opmerking: vermijd de massage als de cliënt in de laatste paar uur aspirine heeft genomen omdat hierdoor het bloed verdunt.

€ 82,00