Ontspanningsmassage

 

Lichaamsbehandelingen zijn ideaal voor het stimuleren van het complete metabolisme van de mens. Het kan een goede ondersteuning zijn bij het ontgiften van het lichaam, stress verminderen en/of weerstand verhogen. 
Tijdens de  lichaamsbehandeling wordt de toevoer van het zuurstof en voedingsstoffen van het lichaam gestimuleerd en ook de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. 
Het hele lichaam heeft er baat bij en dat zien we ook aan onze huid. De lichaamsbehandelingen hebben een voedende en verzorgende werking op de huid. De lichaamsbehandeling geeft een ontspannen gevoel en je kunt genieten van een moment voor jezelf.


AromaTouch Massage met essentiële oliën
(Doterra)

AromaTouch is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Er word tijdens deze AromaTouch massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten.

Het doel van deze AromaTouch massage is het sympatische en het para sympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Deze AromaTouch massage is ontwikkeld door Dr. David Hill die werkzaam is bij Doterra. De AromaTouch massage is eenvoudig als intuïtief en er word gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt.

 

De massage bevat 4 primaire stappen.

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem
  3. Ontsteking reacties verminderen
  4. Homeostase

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.

Prijs: €50,00